Agenda


Weekendwandelingen

 

De weekendwandelingen gaan natuurlijk ook weer van start dit jaar. we beginnen het wandelseizoen met een afstand vanaf 15 kilometer in januari en starten in februari met een 10 km de ViaVierdaagse trainingen. De afstanden zullen geleidelijk aan toenemen, waarbij we zelfs gezamenlijk richting de 30 tot 40 kilometer gaan lopen. Natuurlijk worden de wandelingen langer dan 25 kilometer weer gelopen in het zogenoemde klaverblad. Dit betekent dat we de langere afstanden verdelen in 2 lussen waarbij we tussendoor weer terugkomen op de start/eindplek. Er kan dan ook een afstand van 10 of 15 kilometer gelopen worden. Zo kan iedereen het hele jaar blijven meewandelen.

 

Ook dit jaar weer de mogelijkheid om mee te wandelen in Duitsland waarbij we ook een beetje hoogtemeters gaan wandelen. Mooie wandelingen, alsof je een dagje met vakantie bent op nog geen uur van huis!! Deze datums worden bekend gemaakt via de website, nieuwsbrief en facebook. Zorg dat je op de hoogte blijft als je mee wilt wandelen.

 


Hike in de Harz

 

Tijdens de 4-daagse Hike in de Harz, een begeleide wandelvakantie, start uw dag met een lekker ontbijt waarna u uw eigen lunchpakket voor in de middag kunt samenstellen. Ook is het mogelijk om onderweg te lunchen in een restaurant. Op wandeldagen vertrekken we om 9:00-9:30 uur waarna we na een heerlijke dag wandelen aan het eind van de middag weer terugkeren. Enkele wandelingen eindigen op een andere locatie, waarna we met de bus weer terug rijden. Ook zijn er enkele wandelingen die starten met een busrit of een rit in de Gondel. U krijgt vooraf een uitgebreide beschrijving waarin ook de start- en finishplaatsen vermeld staan en het eventuele vervoer van/naar de start en/of finish. U overnacht samen met de andere wandelaars in een Gruppenhaus. Dit is op basis van Half pension (ontbijt, lunchpakket voor in de middag en 2 x diner). En 1 x gaan we met zijn allen uit eten.