Agenda 2019


Weekendwandelingen

 

De weekendwandelingen gaan natuurlijk ook weer van start dit jaar. we beginnen het wandelseizoen met een afstand vanaf 15 kilometer in januari en starten in februari met een 10 km de ViaVierdaagse trainingen. De afstanden zullen geleidelijk aan toenemen, waarbij we in juni zelfs gezamenlijk richting de 30 tot 40 kilometer gaan lopen. Natuurlijk worden de wandelingen vanaf 25 kilometer weer gelopen in het zogenoemde klaverblad. Hierbij zullen we de langere afstanden verdelen in 2 of 3 wandelingen waarbij we tussendoor weer terugkomen op de start/eindplek. Er kan dan altijd een afstand van +/- 15 kilometer gelopen kan worden. Zo kan iedereen het hele jaar blijven meewandelen.

 

Ook dit jaar weer de mogelijkheid om mee te wandelen in Duitsland waarbij we ook een beetje hoogtemeters gaan wandelen. Mooie wandelingen, alsof je een dagje met vakantie bent!!

 

Zondag 13 januari 16 km

Zaterdag 9 februari 10 km

Zaterdag 30 maart 15/20 km

Zondag 31 maart 15/20 km

Zaterdag 13 april 25km (Bloesemtocht Geldermalsen, kosten Rode kruis-tocht) 

Zondag 28 april 25 km

Zaterdag 25 mei 30/35 km

Zaterdag 15 juni 20/25 km

Zondag 16 juni 20/25 km

Zaterdag 6 juli 25 km

Kosten deelname gezamenlijke weekendwandelingen 5 euro (7 euro voor niet-leden)

 


Hike in de Harz

 

Tijdens de 4-daagse Hike in de Harz, een begeleide wandelvakantie, start uw dag met een lekker ontbijt waarna u uw eigen lunchpakket voor in de middag kunt samenstellen. Ook is het mogelijk om onderweg te lunchen in een restaurant. Op wandeldagen vertrekken we om 9:00-9:30 uur waarna we na een heerlijke dag wandelen aan het eind van de middag weer terugkeren. Enkele wandelingen eindigen op een andere locatie, waarna we met de bus weer terug rijden naar Braunlage. Ook zijn er enkele wandelingen die starten met een busrit of een rit in de Gondel. U krijgt vooraf een uitgebreide beschrijving waarin ook de start- en finishplaatsen vermeld staan en het eventuele vervoer van/naar de start en/of finish. U overnacht samen met de andere wandelaars in een Gruppenhaus in Braunlage. Dit is op basis van Half pension (ontbijt, lunchpakket voor in de middag en 2 x diner). En 1 x gaan we met zijn allen uit eten in Braunlage. Koffie en thee zijn incl.. Alle andere dranken zijn aanwezig tegen een kleine vergoeding.