Agenda 2018


Ochtendwandelingen

 

In het nieuwe jaar gaan we door met de ochtendwandelingen. We zullen dit afwisselen op de maandag-, dinsdag- en vrijdagochtenden. De locatie zal steeds wisselen, dus alle ideeën die jullie hebben, ontvangen wij graag via de mail. De wandelingen zijn ongeveer 10 kilometer waarbij we, als het weer het toelaat, even een korte stop hebben onderweg. Neem hiervoor zelf wat te snacken en te drinken mee. Af en toe starten we vanaf een restaurant waar we na de tijd samen nog een kopje koffie kunnen drinken.  De 10 kilometer ochtendwandelingen zijn van 9:00 uur tot 11:00 uur.

 

 

Vrijdag 18 mei 

 

Kosten voor deelname aan de gezamenlijke ochtendwandelingen 5 euro (2 euro voor Twente actief leden)

 


Weekendwandelingen

 

De weekendwandelingen gaan natuurlijk ook weer van start volgend jaar. we beginnen met een afstand vanaf 10 kilometer in februari. De afstanden zullen geleidelijk aan toenemen, waarbij we in juni zelfs gezamenlijk 40 kilometer gaan lopen. Natuurlijk worden de wandelingen vanaf 25 kilometer weer gelopen in het zogenoemde klaverblad. Hierbij zullen we de langere afstanden verdelen in 2 of 3 wandelingen waarbij we tussendoor weer terugkomen op de start/eindplek. Er kan dan altijd een afstand van +/- 15 kilometer gelopen kan worden. Zo kan iedereen het hele jaar blijven meewandelen.

 

Ook dit jaar weer de mogelijkheid om mee te wandelen in Duitsland waarbij we ook een beetje hoogtemeters gaan wandelen. Mooie wandelingen, alsof je een dagje met vakantie bent!!

 

Zaterdag 2 juni

+/- 20km (Duitsland incl. hoogtemeters)

Start 08:00 uur

 

Zondag 1 juli

20/30 km

Start 08:00 uur

 

Kosten deelname gezamenlijke weekendwandelingen 7 euro (5 euro voor Twente actief leden)

 


Hike in de Harz 2018

 

Tijdens de 4-daagse Hike in de Harz, een begeleide wandelvakantie, start uw dag met een lekker ontbijt waarna u uw eigen lunchpakket voor in de middag kunt samenstellen. Ook is het mogelijk om onderweg te lunchen in een restaurant. Op wandeldagen vertrekken we om 9:00-9:30 uur waarna we na een heerlijke dag wandelen aan het eind van de middag weer terugkeren. Enkele wandelingen eindigen op een andere locatie, waarna we met de bus weer terug rijden naar Braunlage. Ook zijn er enkele wandelingen die starten met een busrit of een rit in de Gondel. U krijgt vooraf een uitgebreide beschrijving waarin ook de start- en finishplaatsen vermeld staan en het eventuele vervoer van/naar de start en/of finish. U overnacht samen met de andere wandelaars in een Gruppenhaus in Braunlage. Dit is op basis van Half pension (ontbijt, lunchpakket voor in de middag en 2 x diner). En 1 x gaan we met zijn allen uit eten in Braunlage. Koffie en thee zijn incl.. Alle andere dranken zijn aanwezig tegen een kleine vergoeding.

 

Dit jaar plannen we ook een tripje naar de Mega-zippline van harzdrenalin.de. á 39,- euro.

Wandel-4-daagse van donderdag 24 mei  t/m  zondag 27 mei 2018

*Kosten: 205,- euro p.p. (180,- euro voor Twente-actiefleden) 

 

*Alle prijzen zijn incl. reserveringskosten en excl. toeristenbelasting

Bedlinnen en handdoekenpakket á 15,- euro optioneel.

excl. Zippline 39,- euro zie www.harzdrenalin.de

 

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!!

 


Pyreneeën

 

Ook in 2018 is er weer een mogelijkheid boven jezelf uit te stijgen en met ons de hoge bergtoppen van de Pyreneeën in te trekken. De datum hiervoor is op dit moment nog niet bekend. Zo snel we meer informatie hierover hebben dan zullen we jullie op de hoogte stellen. Heb je wel interesse dan kun je dit vast aangeven via info@twenteactief.net

De kosten voor een wandelweek in de Pyreneeën bedragen 480,- Euro. 

 

Link: https://www.bergtoppers.nl/groepsreizen/de-tour-de-pyrenee/