Agenda 2018


Weekendwandelingen

 

De weekendwandelingen gaan natuurlijk ook weer van start volgend jaar. we beginnen met een afstand vanaf 10 kilometer in februari. De afstanden zullen geleidelijk aan toenemen, waarbij we in juni zelfs gezamenlijk 40 kilometer gaan lopen. Natuurlijk worden de wandelingen vanaf 25 kilometer weer gelopen in het zogenoemde klaverblad. Hierbij zullen we de langere afstanden verdelen in 2 of 3 wandelingen waarbij we tussendoor weer terugkomen op de start/eindplek. Er kan dan altijd een afstand van +/- 15 kilometer gelopen kan worden. Zo kan iedereen het hele jaar blijven meewandelen.

 

Ook dit jaar weer de mogelijkheid om mee te wandelen in Duitsland waarbij we ook een beetje hoogtemeters gaan wandelen. Mooie wandelingen, alsof je een dagje met vakantie bent!!

 

Zaterdag 22 september 15/20 km

Zondag 14 oktober 20/25 km

Zaterdag 17 november 20/25 km

Zondag 16 december 20/25km

 

Kosten deelname gezamenlijke weekendwandelingen 5 euro (7 euro voor niet-leden)

 


Hike in de Harz

 

Tijdens de 4-daagse Hike in de Harz, een begeleide wandelvakantie, start uw dag met een lekker ontbijt waarna u uw eigen lunchpakket voor in de middag kunt samenstellen. Ook is het mogelijk om onderweg te lunchen in een restaurant. Op wandeldagen vertrekken we om 9:00-9:30 uur waarna we na een heerlijke dag wandelen aan het eind van de middag weer terugkeren. Enkele wandelingen eindigen op een andere locatie, waarna we met de bus weer terug rijden naar Braunlage. Ook zijn er enkele wandelingen die starten met een busrit of een rit in de Gondel. U krijgt vooraf een uitgebreide beschrijving waarin ook de start- en finishplaatsen vermeld staan en het eventuele vervoer van/naar de start en/of finish. U overnacht samen met de andere wandelaars in een Gruppenhaus in Braunlage. Dit is op basis van Half pension (ontbijt, lunchpakket voor in de middag en 2 x diner). En 1 x gaan we met zijn allen uit eten in Braunlage. Koffie en thee zijn incl.. Alle andere dranken zijn aanwezig tegen een kleine vergoeding.

 


Pyreneeën

 

Ook in 2018 is er weer een mogelijkheid boven jezelf uit te stijgen en met ons de hoge bergtoppen van de Pyreneeën in te trekken. Wil je graag een week lang wandelen, incl. een 3 daagse berghut trektocht in de mooie Pyreneeën, kijk voor meer informatie op www.bergtoppers.nl Tour de Pyrenee. Heb je interesse dan kun je dit vast aangeven via info@twenteactief.net

De kosten voor een wandelweek in de Pyreneeën bedragen 480,- Euro. 

 

21 juli t/m 28 juli 2018

 

Link: https://www.bergtoppers.nl/groepsreizen/de-tour-de-pyrenee/