Nieuwtjes!


Wandelen en voeding

Bewegen en voeding zijn onomstotelijk met elkaar verbonden. Dagelijkse ongezonde voeding, geen tijd, stress en weinig of helemaal niet bewegen leidt al snel tot een ongezonde levensstijl. Voor vele mensen heel herkenbaar, maar moeilijk om een dergelijk patroon te doorbreken. Wij van Wandelsportschool Twente actief willen in de toekomst starten met een programma gericht op bewegen (wandelen) en levensstijl (o.a. voeding). Dit programma zal bestaan uit het adviseren, begeleiden en motiveren van mensen met gewicht- en/of voedingsvraagstukken, het geven van lezingen, workshops en cursussen op het gebied van een gezonde leefstijl en leefstijlaanpassingen. Om dit te realiseren zijn Sandra en ik beiden gestart met de opleiding gewichtsconsulente. Rond het najaar van 2019 verwachten wij de opleiding afgerond te hebben en te kunnen starten met het programma Bewegen en Voeding.

Begin volgend jaar zullen we starten met het begeleiden van een aantal mensen om de opleiding ook te kunnen afronden. Herken je jezelf hierin en zou je hier gratis aan willen deelnemen dan kun je je in de loop van dit jaar bij ons melden via de mail info@twenteactief.net


Nieuwe training (wandel)bootcamp! 

In het voorjaar gaan we starten met een nieuwe training van 3 maanden (april-mei-juni). Wie wil zichzelf nu niet even die boost geven voordat de zomer weer van start gaat. 3 maanden even de puntjes op de i wat betreft beweging waarbij we ons ook gaan richten op vooral lekkere gezonde voeding.

Eens per week een gezamenlijke wandeltraining gericht op kracht en spierversterking. Elementen uit de wandelbootcamp maar ook uit de dumbelltraining van vorig jaar zullen hierbij voorbij komen.

Drie maanden lang 1x per week samen trainen, eventueel aansluiten bij de wekelijkse wandelingen en daarnaast tips qua voeding en bewegen om geheel klaar te zijn voor een heerlijke zomer. 

De startdata zal in de volgende nieuwsbrief te vinden zijn. Wil je graag meedoen dan kun je je interesse vast kenbaar maken via info@twenteactief.net

Kosten 65 euro (voor leden 50 euro)