Nieuwtjes!


Nieuwe trainingen!!

Ook wij keken gespannen uit naar versoepelingen wat betreft de corona maatregelen. Want hoewel alleen of met zijn tweeën wandelen heel fijn is, konden ook wij niet wachten weer met onze weekendwandelingen te kunnen starten. De eerste hebben gehad en was weer ouderwets gezellig, incl. de nodige aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen.

Maar voor iedereen waarbij het toch lastig was die regelmaat vast te houden en er alleen op uit te trekken, zal het na al dat binnen zitten, ook weer heerlijk zijn de mogelijkheid te hebben met elkaar een start te maken richting een goede conditie. Daarom willen we in week 22 met een kleinere groep starten met een combinatie van fitwalk en bootcamp in Hengelo. Een stok achter de deur, regelmatig in de buitenlucht, sociale contacten en gezond bewegen. Wat dacht je van 10 tot 12 weken lang twee keer in de week (maandag en woensdag) weer fanatiek aan het werk op een verantwoorde manier. Dit zullen we aanvullen met wekelijkse tips wat betreft spierversterkende oefeningen die je makkelijk thuis kunt doen maar ook advies over gezonde voeding incl. lekkere en vooral ook gezonde recepten en natuurlijk krijg je toegang tot de motivatie-app waarin dit alles gedeeld zal gaan worden.

Start maandag 25 mei (week 22)
Tijd: 19:00 uur tot +/- 20:30 uur
Locatie Hengelo (waarschijnlijk de Genseler vijvers en/of het Retentiegebied Kristalbad)
Periode: 12 weken 25 mei t/m 12 augustus (i.v.m. eventuele uitval vakantieperiodes)
Groepen minimaal 4 en maximaal 8 personen (met 1 of 2 trainers)
Kostenindicatie per persoon:
60 euro bij twee trainingen

Heb je hier interesse in, stuur dan even een mail naar info@twenteactief.net. Wil je maar één training per week meedoen, ook dan kun je je opgeven, met vermelding welke dag je dit zou willen. Zo kunnen we wellicht meer mensen mee laten trainen. (40 euro voor 1 training maar houd er wel rekening mee dat het trainingseffect dan wel minder zal zijn)