Wandelvakanties

 

Hike in de Harz Wandel-4-daagse.

 

De Harz is het noordelijkst gelegen middelgebergte van Duitsland. Met een mooie grote kloof, de Brocken (1142 m) en de Wurmberg (971 m), diverse klippen en dalen, glooiende vergezichten, vele stuwmeren en een rijke historie met o.a. de groene strook waar ooit de muur oost en west Duitsland van elkaar scheidde. De Harz is een veelzijdig natuurgebied met voor ieder wat wils. De mooie natuur leent zich uitstekend voor een actieve vakantie en de vele  loipes, skipistes, mountainbikeroutes en natuurlijk de wandelpaden nodigen U uit om er actief op uit te gaan.

 

Tijdens de 4-daagse Hike in de Harz, een begeleide wandelvakantie, start uw dag met een lekker ontbijt waarna u uw eigen lunchpakket voor in de middag kunt samenstellen. Ook is het mogelijk om onderweg te lunchen in een restaurant. Op wandeldagen vertrekken om 9:00/9:30 uur waarna we na een heerlijke dag wandelen aan het eind van de middag weer terug keren. Enkele wandelingen eindigen op een andere locatie waarna we met de bus weer terug rijden naar Braunlage. Ook zijn er enkele wandelingen die starten met een busrit of een rit in de Gondel. U krijgt vooraf een uitgebreide beschrijving waarin ook de start en finishplaatsen vermeld staan en het eventuele vervoer van/naar de start en/of finish. De wandelingen tijdens deze vakantie zullen variëren in afstand van 7 km tot +/- 20 km per dag in de categorieën licht, gemiddeld en redelijk zwaar. Al onze routes zijn goed te doen voor iedereen die van wandelen houd en een goede basisconditie heeft. Dit jaar plannen we ook een tripje naar de Mega-zippline van harzdrenalin.de. 


Pyreneeën

 

Ook in 2018 is er weer een mogelijkheid boven jezelf uit te stijgen en met ons de hoge bergtoppen van de Pyreneeën in te trekken. De datum hiervoor is op dit moment nog niet bekend. Zo snel we meer informatie hierover hebben dan zullen we jullie via deze site op de hoogte stellen. Heb je al wel interesse dan kun je dit vast aangeven via info@twenteactief.net